Ludovic Fàbregas abandona el Barça després de 5 temporades d'èxits (Reuters)
Handbol

El Barça fa oficial la sortida de Ludovic Fàbregas

El conjunt hongarès ja havia anunciat la incorporació del pivot nord-català a la seva disciplina fa un any

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha anunciat que Ludovic Fàbregas deixarà de ser jugador blaugrana a partir de l'1 de juliol i s'incorporarà al Veszprém hongarès. El pivot francès va arribar al conjunt culer el 2018 provinent del Montpeller de la Lliga francesa, quan tenia només 22 anys.

Un palmarès sensacional

El palmarès del pivot amb el Barça és envejable i durant aquestes cinc temporades ha aconseguit un total de 29 títols: cinc Lligues, cinc Copes del Rei, cinc Copes Asobal, cinc Supercopes de Catalunya, quatre Supercopes d'Espanya, dues EHF Champions League, dues Super Globe i una Supercopa Ibèrica.

El de Banyuls ha estat triat com a millor pivot de l'Asobal en els cinc anys que ha vestit la samarreta blaugrana i també en dues ocasions a la Champions (2020/21 i 2022/23). Fàbregas ha marcat 360 gols a la Lliga Plenitude Asobal en 120 partits, i pel que fa a l'EHF Champions League, n'ha fet 287.

Fàbregas, autor del gol que va donar l'onzena Copa d'Europa al Barça la temporada passada, ja va ser anunciat com a nova incorporació pel Veszprém per a aquest estiu, precisament, tot just després de coronar-se amb el títol europeu.

Anar al contingut