Ludovic Fàbregas, amb data de caducitat al Barça (Reuters)
Handbol

Ludovic Fàbregas jugarà al Veszprém a partir del 2023

El conjunt hongarès ha anunciat la incorporació del pivot nord-català quan acabi el seu contracte amb el Barça, el juny del 2023

Redacció Esport3Actualitzat

El mateix Ludovic Fàbregas havia mantingut la incertesa sobre la seva continuïtat al Barça fins aquest mateix cap de setmana, però el Veszprém s'ha encarregat de dissipar-la. El club hongarès ha comunicat les quatre incorporacions que farà a partir del juny del 2023, entre les quals hi ha la del pivot perpinyanès. Fàbregas, d'aquesta manera, jugarà una temporada més amb el Barça i marxarà per complir dues campanyes més una d'opcional amb el Veszprém.   

 

La notícia arriba després que Fàbregas agafés notorietat per ser el jugador que va transformar el penal decisiu en la tanda de la final de la Champions, que li va donar l'onzena Copa d'Europa al Barça.  

 

Tot i que el contracte de Fàbregas amb el Barça acaba el juny del 2023, no es descarta que Veszprém i Barça puguin negociar perquè el canvi de clubs sigui ja aquest estiu. Aquesta seria la voluntat del jugador, segons informa Joan Ramon Vallvé. 

 

 

 

Anar al contingut