futbol

Lucy Bronze reconeix que el seu últim golàs era una centrada

La nova lateral blaugrana ha estat autora d'un gol de traca i mocador en la clara victòria de la selecció anglesa contra els Països Baixos

Redacció Esport3Actualitzat

Lucy Bronze podria no haver dit res i que cadascú interpretés si volia centrar la pilota a alguna de les seves companyes o agafar desprevinguda la portera neerlandesa. Qualitat en té per resoldre amb èxit qualsevol dels dos propòsits. Però la flamant lateral del FC Barcelona, guanyadora del The Best el 2020 i una de les estrelles de les amfitriones de l'Eurocopa que començarà el 6 de juliol a Anglaterra, ha estat honesta a l'hora de reconèixer, tirant de fina ironia britànica, que el seu últim golàs era, en realitat, una centrada que es va anar enverinant.

Amb aquesta diana, fruit d'una de les seves habituals incursions per la banda dreta, l'ex del Manchester City empatava l'amistós de preparació contra els Països Baixos, que s'havien avançat gràcies, precisament, a una exculer com Lieke Martens.

A la segona part, però, aquest partit, jugat a Elland Road, l'estadi del Leeds United, es va decantar clarament a favor de les locals (5-1).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut