BARÇA

Lucy Bronze explica el seu fitxatge pel Barça: "Tenia també una oferta de l'OL"

La jugadora anglesa ha desvelat també el missatge que li va enviar Alexia Putellas

Redacció Esport3Actualitzat

El fitxatge de Lucy Bronze, millor jugadora de la UEFA l'any 2019 i The Best de la FIFA el 2020, ha estat un cop damunt la taula del Barça, que continua apostant fort per l'equip femení. La lateral anglesa ha explicat, a més, que tenia també una oferta de l'Olympique de Lió, però que va preferir la del club blaugrana.

"El Barça em volia fitxar i jo hi volia anar. Vaig tenir també l'opció de tornar a l'Olympique de Lió. Que els dos millors equips del món tinguin ganes de fitxar-te és molt agradable. Et fa sentir molt bé amb tu mateixa, però Barcelona semblava un nou repte i l'entrenador tenia grans idees sobre com vol que jugui, i això és exactament el que vull fer al camp. A més, tampoc és un mal lloc per viure."

Bronze ja va vestir la samarreta de l'Olympique de Lió durant tres temporades i, després de passar pel Manchester City, tenia ganes de tornar a jugar a l'estranger.

"Sabia que volia tornar a jugar a l'estranger. El meu pas per Lió va ser la millor experiència de la meva carrera i m'encantaria repetir-ho a Barcelona."

Una de les prioritats de la futbolista anglesa era resoldre el seu futur abans de l'Eurocopa, que es disputa al seu país a partir del 6 de juliol.

"L'únic que vaig dir al Barça i al meu agent era que volia tancar el fitxatge abans que comencés el torneig. Em volia centrar en Anglaterra i no volia preguntes sobre el meu futur ni haver d'aguantar xafarderies i rumors."

El missatge d'Alexia Putellas

L'arribada de la defensa del Manchester City ha estat rebuda amb entusiasme pels aficionats blaugranes i per les seves pròpies companyes. Segons ha desvelat Bronze al diari The Guardian, Alexia Putellas va ser de les primeres a posar-se en contacte amb ella.

"L'Alexia em va enviar un missatge de text dient que està molt emocionada de jugar amb mi a l'equip. Coses com aquestes et donen una gran confiança. A qui no li agrada que li diguin que ets bo?"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut