Lucas Hernández durant un entrenament de la temporada passada (Reuters)
Lucas Hernández durant un entrenament de la temporada passada (Reuters)
Futbol

Lucas Hernández surt en llibertat després d'haver declarat arran de la detenció per violència de gènere

La fiscalia havia demanat que el central de l'Atlètic continués detingut i, a més, una ordre d'allunyament tant per a ell com per a la seva parella

Actualitzat

Lucas Hernández ha sortit en llibertat la tarda d'aquest divendres després d'haver declarat al jutjat de violència contra la dona de Majadahonda. El central ha sortit de les dependències acompanyat pel seu advocat, Manolo García Quilón, i no ha fet declaracions sobre l'afer de violència de gènere pel qual la seva xicota va trucar a la policia la nit passada. La titular del jutjat d'instrucció número 7 , Elena Grande, l'ha deixat en llibertat amb càrrecs, també ha citat la seva nòvia com a imputada i ha imposat a tots dos una ordre d'allunyament mutu de 500 metres.

Lucas Hernández, de 20 anys, el van detenir de matinada a casa seva per agredir la parella. Segons les informacions de diversos mitjans madrilenys, va ser la mateixa noia qui va trucar a la policia, que va trobar el jugador en estat d'embriaguesa quan va procedir a la detenció. D'acord amb fonts consultades per l'agència EFE, tots dos presenten lesions lleus i la dona ha estat traslladada a un hospital i no ha presentat de moment cap denúncia.

L'Atlètic de Madrid ha fet un comunicat a la seva web demanant "respecte a la presumpció d'innocència", explicant que esperarà a la "resolució del cas per realitzar una valoració"  i condemnant "qualsevol tipus de violència. El nostre club s'ha caracteritzat sempre pel seu suport a totes les persones que la pateixen". L'entitat és conscient de "la gravetat d'una acusació com aquesta, i demana el màxim respecte, i que no es prejutgi ningú abans que s'aclareixin els fets". Tot i això, l'entrenador Diego Pablo Simeone ha deixat el francès fora de la seva convocatòria pel partit d'aquest dissabte contra el Leganés.

 

Anar al contingut