Lucas Hernández, en una imatge recent amb el Bayern de Munic (Reuters)
Futbol

Lucas Hernández passa pel jutjat i disposa de 10 dies per ingressar a la presó

L'internacional francès, condemnat per trencar una ordre d'allunyament, haurà d'ingressar a la presó si no prospera el recurs que ha interposat

L'internacional francès del Bayern de Munic Lucas Hernández ha passat aquest dilluns pel jutjat penal número 32 de Madrid per recollir el requeriment per a la seva entrada a la presó com a reincident de delictes relacionats amb la violència de gènere. Tot i estar citat per dimarts, el jugador s'ha presentat voluntàriament un dia abans.

A partir d'aquest punt, Hernández disposa de 10 dies per ingressar a la presó. Paral·lelament, la secció 26 de l'Audiència Provincial de Madrid està tramitant el recurs presentat pels representants legals del jugador per evitar el seu ingrés.

El gran dels germans Hernández va ser condemnat a sis mesos de presó per trencar l'ordre d'allunyament de la seva parella sentimental, amb la qual va marxar de lluna de mel malgrat que sobre tots dos pesaven mesures de distanciament per les denúncies que s'havien interposat mútuament. Tot i que el futbolista va sol·licitar la suspensió de la pena de presó, el fet de tenir dues sentències condemnatòries en l'àmbit de la violència de gènere va motivar que el jutjat l'hi denegués.

 

 

Anar al contingut