Barça

Lucas Digne passa la revisió mèdica i es presenta com a nou jugador del FC Barcelona

El nou jugador del FC Barcelona s'ha presentat a la revisió mèdica amb una vistosa protecció al nas, ha firmat el contracte i s'ha mostrat il·lusionat en el seu nou repte

Actualitzat

Lucas Digne ja ha firmat el seu contracte amb el Barça per a les pròximes cinc temporades. El francès ha passat a primera hora d'aquest matí la revisió mèdica. Un cop superada, tocava segellar l'acord amb el club blaugrana.

Aquest jugador de 22 anys ha trepitjat per primer cop el Camp Nou, foto de família i primeres paraules, "és una sort jugar al millor equip del món", una declaració d'intencions dirigida als aficionats blaugranes. Un Digne que ha aparegut amb una protecció al nas perquè ahir el van operar d'una antiga fractura. Aquest lateral esquerre, que haurà de guanyar-se el lloc amb Jordi Alba. Un jugador jove però amb experiència en equips importants, l'any passat va jugar cedit pel París Saint-Germain a la Roma, i ara afronta aquest nou repte amb la màxima il·lusió i disposat a donar el millor de si mateix.

A la roda de premsa, el nou lateral esquerrà del FC Barcelona primer de tot ha tingut paraules d'agraïment per que "el millor club del món" li hagi obert les portes.

En el vestidor, Lucas Digne creu que no tindrà problemes per adaptar-se, especialment sabent que s'hi trobarà amb "un vell conegut i amic", el també recent fitxat Samuel Umtiti, tots dos són companys a la selecció francesa des de juvenils.

Sobre el seu rol en el terreny de joc, Digne creu que "un lateral modern no només ha d'atacar, que m'encanta, si no que també s'espera d'ell que sàpiga defensar i això és el que més he estat treballant últimament".

El francès mira endavant i es veu vestint la samarreta blaugrana molts anys, "busco estabilitat i m'atrau el projecte enorme del Barça, crec que és on puc arribar a les meves màximes possibilitats. Espero quedar-m'hi molt temps".

L'experiència de Digne viscuda amb el Barça, l'any passat, amb la Roma a la Lliga de Campions, el francès ha confessat que "no guarda un bon record" per tots els problemes que els van donar els homes de Luis Enrique.

Sobre el filial i el model formatiu, el director esportiu, Jordi Mestre ha destacat que "com a club estem obligats que el nostre primer equip ha de ser campió. Tant de bo poguéssim tenir un model com l'Athletic de Bilbao només amb jugadors de casa i que, a sobre fos campió. Però nosaltres no ens podem conformar amb guanyar una Copa del Rei de tant en tant" per això ha justificat que, en no trobar el talent en els jugadors que pugen del juvenil, han fitxat diversos reforços pel dos grans objectius que s'esperen del filial, tornar a pujar a la divisió de plata estatal i nodrir el primer equip.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut