L'UCAM Múrcia de Sito Alonso pot amb el València de Peñarroya (83-86)
Isiah Taylor ha estat clau tot i lesionar-se (acb Photo/Emilio Cobos)

En un partit de parcials increïbles, l'UCAM Múrcia ha resistit a la gran remuntada taronja de la segona part i s'ha classificat per a les semifinals

Xevi BardoletActualitzat

L'UCAM Múrcia tenia ganes de Copa. Només havien disputat una fase final, fa 26 anys, i pel fet de ser amfitrió. Aquesta vegada hi eren per mèrits esportius i uns dies després d'un brot de covid-19 a l'equip que havia tingut amb l'ai al cor tota una ciutat. Una vegada amb la tranquil·litat d'arribar en òptimes condicions, l'equip de Sito Alonso ha engegat huracanat contra el València. Isiah Taylor i Thad McFadden han obert el foc.

I mentre els de Peñarroya fallaven els 8 primers triples, els murcians no paraven d'anotar. 14-28 en el primer període i després, Radovic que ha donat continuïtat al recital amb 8 punts gairebé seguits ha augmentat encara més les diferències. Drama taronja al descans, 33-52.

Jasiel Rivero ha liderat la remuntada taronja (acb Photo/Emilio Cobos)

Ningú esperava aquest resultat al descans, però encara ha estat més increïble la reacció del València. Parcial de 21-0 en quatre minuts per capgirar el partit. Amb Víctor Claver jugant els primers minuts i amb l'interior Jasiel Rivero d'estrella.

Tomás Bellas, un vell rocker, ha sortit al rescat d'un UCAM que no trobava homes en atac. I ha protagonitzat un gran duel amb l'ex de la Penya Dimitrijevic.

Intens i igualat final de partit amb Isiah Taylor, molta estona amb 4 faltes, anotant una gran cistella i lesionant-se; amb un triple de Prepelic -19 punts- per tornar a capgirar; i amb el definitiu de James Webb III. Perquè Van Rossom, Prepelic i de nou, Van Rossom, han errat els triples clau. 83-86.