Luca Marini ha fet la pole de Moto2 en el GP de Catalunya (EFE)
MotoGP

Luca Marini, imbatible a una volta, fa la "pole" de Moto2 en el GP de Catalunya

Al costat de l'italià arrencarà Jorge Navarro. El pilot de la Pobla de Vallbona necessita demà certificar en cursa aquesta bona posició de sortida perquè aquesta temporada només ha acabat tres de les vuit curses disputades. Completarà la primera filera el britànic Sam Lowes

Luca Marini és un dels pilots més en forma de Moto2 i aquest dissabte al Circuit de Barcelona-Catalunya ha tornat a demostrar el perquè. Luca Marini ha estat el pilot més ràpid de la categoria a una volta i demà diumenge sortirà per segona setmana consecutiva des de la "pole position".

Al costat de l'italià, arrencarà Jorge Navarro. El pilot de la Pobla de Vallbona necessita demà certificar en cursa aquesta bona posició de sortida perquè aquesta temporada només ha acabat tres de les vuit curses disputades. Completarà la primera filera el britànic Sam Lowes.

Xavi Vierge ha acabat novè i Enea Bastianini, segon classificat del Mundial i guanyador de tres curses aquesta temporada, necessitarà remuntar des de la desena posició.

 

 

Anar al contingut