Les campions de la Copa Catalunya, amb el trofeu (stm CN Mataró)
Waterpolo

L'stm CN Mataró guanya per primer cop la Copa Catalunya

L'equip mataroní ha derrotat el CN Terrassa (9-5) i s'emporta per primer cop el títol després d'haver perdut 6 finals

L'stm Centre Natació Mataró ha guanyat el Club Natació Terrassa per 9 a 5 i s'ha proclamat, per primer cop, campió de la Copa Catalunya de Waterpolo. Relleva com a campió de la competició el Club Natació Sabadell, que té 12 títols en 14 edicions disputades. L'equip mataroní havia perdut 6 finals abans d'avui.

El partit s'ha jugat a la piscina de Can Llong de Sabadell. Després que Anna Gual avancés el Mataró en el primer quart, el segon parcial ha estat frenètic. S'han marcat 8 gols. El Mataró s'ha imposat en aquest segon període per 5 a 3. Dos gols més d'Anna Gual i un cada una de les holandeses Kraats i Sevenich han sentenciat gairebé el partit. Un gol per banda en el tercer quart ha deixat momentàniament el marcador amb un 7 a 4 que s'ha convertit definitivament en el 9 a 5 final. Amb els gols de Bella Markoch i de Van de Kraats per les mataronines i de Bea Ortiz per les terrassenques. Anna Gual ha estat la màxima golejadora del partit amb 3 dianes.

Aquest és el segon títol que guanya l'stm CN Mataró aquesta temporada, després d'haver guanyat la Supercopa d'Espanya a l'octubre.