L'RFEF proposa una Segona A amb 24 equips (@GironaFC)
Girona

Sporting i Girona es juguen a El Molinón les seves opcions d'ascens a Primera

El Girona, revitalitzat després de vèncer el Saragossa en el partit del debut de Francisco Rodríguez a la banqueta, visita l'Sporting amb l'objectiu de guanyar per fer un pas més cap al tan anhelat ascens

Redacció Esport3Actualitzat

L'Sporting de Gijón i el Girona se citen aquest dilluns a El Molinón (19.30), amb l'ascens a l'horitzó, en un partit vital sobretot per al conjunt de Gijón, que esgota les seves opcions d'ocupar un dels sis primers llocs de Segona.

El Girona, revitalitzat després de vèncer el Saragossa en el partit del debut de Francisco Rodríguez a la banqueta (1-0), visita l'Sporting amb l'objectiu de guanyar per fer un pas més cap al tan anhelat ascens. La transcendental victòria de divendres contra el Saragossa a Montilivi, aconseguida gràcies al 25è gol de la temporada de Cristhian Stuani, ha consolidat l'equip en posicions de 'play-off' d'ascens a Primera Divisió.

El Girona arriba a El Molinón amb Stuani, el màxim golejador de Segona. La principal novetat en la convocatòria és la presència del jugador del filial Berto, que la setmana passada va prolongar la seva vinculació amb el club.

El Girona arrenca aquesta 38a jornada a sis punts del segon, l'Osca, i per assolir-ho és conscient que ha de millorar els seus números com a visitant. Fins ara, el Girona amb prou feines ha aconseguit tres triomfs a domicili en 18 desplaçaments, i 14 punts dels 54 possibles lluny de Montilivi (26%), així que l'equip visita Gijón amb l'obligació de començar a canviar aquests registres per poder continuar somiant.

L'Sporting també s'hi juga les opcions d'ascens

El tècnic de l'Sporting, Miroslav Djukic, no podrà comptar en aquest partit amb dos jugadors, Murilo i Aitor García, que estaven sent titulars en les últimes jornades, però per contra recupera el defensa Damián Pérez, un cop complert un partit de sanció per acumulació de targetes.

Els asturians estan pagant la seva falta de gol ja que ni Djurdjevic ni Álvaro Vázquez, que Djukic està alternant en les alineacions, estan veient porta, fet que ha privat l'equip de sumar més punts dels que té.

 


 

 

 

Anar al contingut