Bàsquet

L'Spar Girona torna a perdre contra el Galatasaray (80-68)

Com en la primera volta, l'equip turc ha estat superior a l'Uni Girona. El grup B de l'Eurolliga s'estreny encara una miqueta més

Xevi BardoletActualitzat

L'Uni Girona no se'n surt amb el Galatasaray. L'equip que el va eliminar en els quarts de final de l'Eurocup del 2018 i que el va superar clarament en la primera volta aquesta temporada, ha tornat a frenar les gironines. Les bones sensacions -sobretot defensives- de València no han tingut continuïtat avui. Bàsicament per culpa de 15 minuts molt dolents del primer temps, en què el desencert i el pobre balanç defensiu han condemnat l'equip d'Alfred Julbe.

Bintah Drammeh ha estat baixa per protocol covid de la FIBA i tampoc hi era Frida Eldebrink. Però les turques tenien l'absència de l'anotadora letona Steinberga. Cap problema per a l'equip d'Istanbul. La base Pelin Bilgic ha ofert un recital de direcció i anotació, i ha acabat amb 18 punts, 6 rebots i 10 assistències. La resta de titulars han acompanyat bé, en un equip talentós, però amb rotació molt curta.

Al descans 48 a 30, en la represa màxim de 21 per a les locals -avui sense el sorollós públic i amb l'aforament reduït-, i reacció de l'Spar Girona en el darrer parcial, per posar-se a 8. No ha estat suficient. 80 a 68, però el Galatasaray, encara al darrere en la classificació. L'Uni té ara tres finals per intentar repetir entre els 8 millors del continent.

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut