Bàsquet

Kennedy Burke, segon reforç de l'Spar Girona

La jugadora nord-americana és la sisena incorporació del conjunt gironí d'Alfred Julbe

Redacció Esport3Actualitzat

L'Spar Girona ha arribat a un acord amb l'alera californiana Kennedy Burke per a la temporada 2021 a 2022. Burke, nascuda el 1997 a Burbank (Califòrnia), i de 185 cm d'alçada, té experiència a la Lliga italiana. La nord-americana és una jugadora de molt talent i amb una gran capacitat ofensiva. Aquesta última temporada a Europa, Burke ha competit amb el Dinamo Sassari, on ha estat la màxima anotadora de la Lliga italiana amb una mitjana de 21,8 punts i 11,6 rebots en 38 minuts per partit.

Chelsea Gray no seguirà a l'Spar Girona 

Per la seva banda, el conjunt gironí ha anunciat aquest dilluns que Chelsea Gray no continuarà a la plantilla del club gironí la temporada que ve. La jugadora nord-americana, MVP de la fase final de la Copa de la Reina, tanca la seva segona etapa a Girona i la pròxima temporada jugarà a Turquia. Gray s'afegeix a les baixes d'Elonu i Sonja Vasic, que es retirarà després dels Jocs Olímpics de Tòquio.

Pere Puig, director esportiu de l'Spar Girona, ha definit la prioritat del club: "És important mantenir les peces que han funcionat i que poden formar part de la columna vertebral de l'any vinent."

En aquesta frase s'inclou la renovació de Frida Eldebrink, anunciada dimecres, i la de Giedre Labuckiene, comunicada aquest mateix dijous.

La pivot lituana, que va arribar a Girona la temporada passada, ha renovat per dues temporades més amb l'Uni. Labuckiene acredita 6,6 punts, 4,4 rebots i 8,6 de valoració per partit a la Lliga Femenina Endesa, i 8,6 punts i 4 rebots per partit a l'Eurolliga. Puig en destaca el compromís absolut amb l'equip.    

D'aquesta manera, l'Uni ja té sis jugadores assegurades per a la pròxima temporada, a falta de pròximes renovacions, arribades i sortides: Burke, Eldebrink, Labuckiene, Reisingerova, Laia Flores i Júlia Soler.  

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut