Tercera derrota a la lliga de l'Spar (@valenciabasket)

L'Spar Girona encaixa a València la tercera derrota a la Lliga (58-55)

El partit s'ha decidit a favor de les valencianes en el tram final. Laia Palau ha pogut forçar la pròrroga, però la catalana ha fallat l'últim llançament.

Miquel RibasActualitzat

L'Spar Girona s'ha vist superat pel València Basquet en un partit molt emocionant, que s'ha decidit a favor de les valencianes en el tram final. Inicialment ha semblat que les jugadores d'Alfred Julve marcaven diferencies, quan el marcador assenyalava 19 a 27, a sis minuts del descans. Llavors, Rubén Burgos ha demanat temps mort per redreçar la situació. Ho ha aconseguir en part ja que el seu equip ha frenat a les catalanes. Al descans l'Spar Girona guanya de cinc punts 30 a 35.

Després de la mitja part, les gironines han afluixat i això ho han aprofitat les valencianes per entrar en el partit amb una inspirada Leticia Romero, 9 punts, que tancava el tercer quart amb una cistella de dos (46 a 39) .

En l'últim quart, l'equip de Jube li ha faltat frescor per superar el seu rival. A falta de 55 segons Laia Palau de tirs lliures ha pogut empatar, però ha fallat un i el marcador ha quedat en 56 a 55. La base ha insistit i ha agafat la responsabilitat de l'equip. En els últims segons ha fallat un llançament per forçar la pròrroga. Les gironines han perdut aquesta temporada els dos partits de lliga contra el València