Rosó Buch continuarà a Fontajau (@unigirona)
Bàsquet femení

L'Spar Citylift Girona reacciona i tomba el Clube Uniao Sportiva (65-51)

Les catalanes han anat a remolc en la primera meitat, però després del descans han sabut trobar la manera de derrotar les portugueses

Actualitzat

Cinc de cinc, així és com compta les jornades l'Spar Citylift Girona a l'Eurocup Women, per victòries. Aquest vespre, a Fontajau, el conjunt català ha derrotat el Club Uniao Sportiva (65-51).

Les noies d'Eric Surís han vist com les portugueses plantaven cara de valent des del primer minut. Amb la feina feta de classificar-se com a primeres de grup abans de jugar, les gironines han sortit al parquet de Fontajau a lluitar per fer-se un lloc en el Top8 i passar directament a la segona ronda.

No ho han tingut fàcil perquè les portugueses han anat per davant en el primer quart (17-18) i en el segon (23-28). Però les catalanes han tingut la reacció després del descans i han aconseguit posar-se al davant amb un mínim avantatge que, de mica en mica, han anat eixamplant fins al 42-36 del final del tercer quart.

En el darrer període, ha arribat el cop definitu, de la mà d'una molt efectiva Nadia Colhado, màxima encistelladora de l'Uni amb 17 punts, 5 rebots i 2 assistències, a més d'Eshaya Murphy, 15 punts. De res han servit els esforços de Kankou Coulibaly, que ha liderat de forma molt destacada l'equip portuguès, i és que ha anotat tota sola més de la meitat dels punts, 29.
Anar al contingut