Ify Ibekwe ha liderat la victòria de l'Uni Girona, amb 21 punts i 9 rebots

L'Spar Citylift Girona haurà de defensar 8 punts d'avantatge a Turquia per classificar-se per als quarts de l'Eurocup (71-63)

Les gironines, liderades per Ify Ibekwe (21 punts i 9 rebots), sempre han portat la iniciativa en el marcador contra un rival farcit de jugadores de l'NBA femenina

L'Spar Citylift Girona té un cap de setmana molt intens com a amfitrió de la Copa de la Reina. Abans però, a Fontajau, l'equip gironí ha passat un altre examen de nivell, en aquest cas, en l'Eurocup. En l'anada dels vuitens de final contra el Bellona AGÜ turc, farcit de jugadores de l'NBA femenina, l'Uni Girona ha sumat un triomf per vuit de diferència (71-63), un avantatge que haurà de defensar en la tornada a Turquia si es vol classificar per als quarts de final.

Tot i l'entitat de les visitants, les d'Èric Surís han dominat des de l'inici gràcies a un parcial de 21-12 al primer quart i al descans ja guanyaven de 9 punts (39-30). Les gironines han arribat a tenir una màxima diferència de 14 punts al tercer quart (44-30), però les turques han reaccionat i han pogut reduir el desavantatge fins al definitiu 71 a 63, un marcador que permet a l'equip gironí afrontar la tornada amb un coixí escàs per certificar el  pas als quarts de final d'aquesta competició europea. Ify Ibekwe, amb 21 punts i 9 rebots, ha liderat la victòria del cojunt gironí.