Bàsquet

L'Spar Citylift Girona es compromet a "deixar-se la pell" per refer-se de les destrosses del temporal Gloria a Fontajau

Actualitzat

Roda de premsa de l'Spar Citylift Girona per fer balanç dels danys provocats pel temporal Gloria al pavelló de Fontajau. El directiu de l'equip Cesc Riera i el director general, Xavi Fernández, han comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar com encara l'Uni el futur.

L'afectació econòmica, que impactarà de ple en el pressupost d'aquest mateix any, està quantificada entre 200.000 i 300.000 euros. A banda, anímicament, l'equip està molt afectat per aquest fet, que està repercutint directament en els resultats esportius. Malgrat la situació més que complicada en què està el club, els directius de l'Uni Girona es comprometen a donar-ho tot perquè l'equip continuï endavant.

 

Cesc Riera

"Dijous al migdia, l'aigua entrava a Fontajau i quatre hores més tard jugàvem el partit d'Eurolliga a Palau. Aquest cap de setmana hem començat a fer balanç i estem espantats.

Les afectacions ens influeixen en tots els àmbits del club, no només en l'esportiu. Ens afecta directament al pressupost, hem perdut bens materials i fonts d'ingressos habituals com pot ser el servei de bar. La situació és complicada però estem convençuts que podrem tirar endavant"

 

"Estem fent una estimació que es mourà entre 200.000 i 300.000 d'euros, que és el que ens costaria reposar tot el que el temporal ens ha destrossat. El tema de les assegurances està pendent de resoldre's, s'ha de valorar i s'ha de veure. El pavelló té la seva pròpia assegurança i després les entitats que el fem servir tenim les nostres"

 

Xavi Fernández

"Estem tots saturats en la feina de cada dia i amb això haurem de fer un esforç extraordinari. El futur és incert, no volem ser alarmistes però és inevitable que acabi tenint conseqüències en l'àmbit esportiu. L'equip està anímicament tocat però no som un club d'excuses. Ho traurem. No deixarem de deixar-nos l'ànima en aquest projecte.

Ens reinventarem una vegada més. Mourem cel i terra per continuar endavant amb l'activitat del club però hem de ser conscients que el temporal Gloria ens ha tocat molt més enllà de les pèrdues econòmiques"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut