L'Spar Citylift Girona debuta a l'Eurocup amb un contundent triomf a la pista del Gernika (57-81)

L'equip d'Eric Surís sempre ha portat la iniciativa en el marcador i ha arribat a tenir un avantatge màxim de 29 punts

Jordi RobirosaActualitzat

Victòria contundent de l'Spar Citylift Girona a la pista del Gernika en el debut europeu de les jugadores catalanes. Un parcial de 0 a 8 al començament del matx, amb una Núria Martínez letal des de la línia de 3, ha marcat el desenvolupament del matx, perquè després les basques sempre han anat a remolc. Tot i això, en la primera meitat, el partit ha estat més ajustat i al descans s'ha arribat amb 31 a 39.

El matx l'ha trencat l'Spar Citylift en un tercer període demolidor. Amb un consistent joc d'equip, una defensa extraordinària i bones aportacions en atac d'Evans, Traoré i Alminaite, el parcial en aquest quart ha estat de 6 a 23, cosa que ha decidit totalment el guanyador. Al final, 57 a 81, que és alguna cosa més que una victòria: un avís per a la resta d'equips que juguen aquesta Eurocup, on l'equip d'Eric Surís vol tenir una trajectòria llarga. Núria Martínez, amb 15 punts, ha estat la màxima anotadora d'un partit en què les gironines han arribat a tenir un avantatge màxim de 29 punts.