L'Spar Citylift Girona cau per la mínima contra el Latas Montepeller a Fontajau (66-69)

Les gironines s'han refet d'un mal tercer quart i han acabat perdent per només tres punts després d'estar a punt de capgirar un màxim desavantatge de 18 punts en el partit d'anada de les semifinals de l'Eurocup femenina

Imma PedemonteActualitzat

El primer partit de semifinals de l'Eurocup femenina ha suposat un malson inicial i una recuperació final fantàstica per a l'Spar Citylift Girona, que ho deixa tot obert per al partit de tornada de la setmana que ve a Montpeller, després que han perdut per només tres punts de diferència (66-69).

El primer quart ha estat molt equilibrat. L'Uni s'ha vist aclaparat en els primers minuts pel Latas Montpeller, que s'ha posat 7 a 12, però un parcial de les gironines de 10 a 0 les ha recol·locat. L'encert de cara a cistella de Gaby Williams, Hampton i Laia Palau les ha conduït fins al 19 a 17. En els següents 10 minuts, el Montpeller s'ha escapat gràcies a pilotes robades de Bankolé i tota una exhibició de Dabovic i Miyem. L'Uni ha perdut molts rebots i ha anotat molt poc. Només 9 punts pels 19 del Montpeller, situació que ha portat al 28 a 36 del descans.

El tercer quart, que sol ser el bo de l'equip gironí, ha anat encara pitjor. Entre Whitcomb, Miyem i Dabovic han establert una diferència de 13 punts, 34 a 47, mentre Hampton -que ha acabat sumant 32 punts- es convertia en la jugadora més efectiva de les gironines. La distància en el marcador encara ha pujat més a favor de les visitants, amb cistelles de Dabovic, Miyem i Duchet. Tchatchuonga ha fet el 39 a 57 amb què s'ha acabat aquest període.

Els 18 punts de diferència no han fet rendir-se l'Uni Girona ni de bon tros. L'últim quart ha estat màgic per a les d'Eric Surís. Hampton ha continuat encistellant sense parar i la reacció de les gironines ha estat total, en el rebot i de cara a cistella, amb un parcial de 27 a 12. La derrota per tres punts continua mantenint el somni europeu de l'Uni Girona, gràcies especialment a una Keisha Hampton totalment inspirada.