L'Uni Girona ha caigut derrotat a la pista del Perfumerías Avenida

L'Spar Citylift Girona cau derrotat a la pista del Perfumerías Avenida (76-53)

Les gironines no han tingut el seu millor dia davant de les eternes rivals. Les lleidatanes han guanyat a la complicada pista de les extremenyes. Les de Sant Adrià han capgirat el marcador a la pròrroga

L'Spar Citylift Girona ha sortit escaldat de la pista del Perfumerías Avenida en el duel de la Lliga Femenina de bàsquet (76-53). Les noies d'Èric Surís han anat a remolc en el marcador al llarg de tot l'enfrontament. De ben poc han servit els esforços de Shante Marie Evans (13 punts) i de Nadia Gomes (12 punts), líders en el desplegament ofensiu de les catalanes.

A l'altre costat de la pista, les gironines s'han topat amb unes rivals molt ben organitzades a sobre del parquet i amb una espectacular De Souza, MVP de l'enfrontament amb 21 punts, 11 rebots i un 25 de valoració.

El Cadí la Seu s'imposa a l'Al-Qázerez (68-79)

El Cadí la Seu, per la seva banda, ha superat l'Al-Qázeres per 68-79 i suma la segona victòria en tres jornades. Les catalanes han exhibit un joc segur i molt bona entesa a sobre en un dels parquets més complicats de la Lliga femenina de bàsquet. Marta Montoliu, amb 14 punts i Mehryn Donegan Kraker, amb 12, han estat les més efectives de cara a cistella. A més, el Cadí tenia les baixes de Geo Bahí i de Mireia Vila.

L'Snatt's Sant Adrià guanya a la pista del Campus Promete (80-81)

Les del Barcelonès han aconseguit una important victòria a la pista del Campus Promete, després d'una pròrroga. El partit ha acabat amb empat a 70, després que les catalanes aconseguissin anivellar un marcador que se'ls havia posat en contra des del començament. En la pròrroga, el Sant Adrià ha apostat per l'èpica per signar la victòria: Un sol punt de diferència, 80 a 81.

Julia Reisingverova, amb 21 punts, ha estat la jugadora més destacada de l'equip català, que se situa a la zona alta, amb dues victòries i una derrota.