L'Spar Citylif Girona cau al darrer quart contra el Durán Maquinaria Ensino (77-70)

Les gironines sumen la quarta derrota consecutiva, i perden el liderat a favor del Perfumerías Avenida

L'Spar Citylift Girona ha sumat la quarta derrota consecutiva (dues en Lliga i dues en Eurolliga), en caure contra el Durán Maquinaria Ensino per 77-70, en un últim quart que ha estat clau per a les gironines.

No ha començat bé el partit per a l'Uni, que ha vist com a la primera part queien per un 26-20, però un parcial de 12-17 gràcies a una millor solidesa defensiva al segon quart, deixava les visitants a només un punt d'igualar el marcador (38-37).

Ja a la segona part, l'Spar Citylift Girona ha continuat en línia ascedent amb un parcial de 18-25, que les ha posat davant al marcador (56-62), amb bones sensacions de cara a la recta final del partit.

El quart quart, però, ha estat clau. El Durán Maquinaria Ensino ha culminat una gran remuntada amb un parcial de 21-8, que deixava sense cap tipus d'opció les gironines, i ha acabat amb un 77-70 a favor de les locals.

Per la seva banda, el Perfumerías Avenida s'ha imposat per 71 a 61 al Cadí La Seu, i amb la derrota de l'Spar Citylift Girona, són líders en solitari a la Lliga femenina.