Espanyol

El RCD Espanyol lluitarà en els dos partits per aconseguir la setena plaça i un lloc en la Lliga Europa

Els de Sergio González són conscients que rebran un R. Madrid dolgut per l'eliminació de la Champions League, però els blanc-i-blaus necessiten sumar punts tant sí com no per jugar l'any vinent a Europa

Actualitzat

El RCD Espanyol s'ha entrenat aquest dissabte a porta tancada per preparar el partit contra el R. Madrid de diumenge a les 19.00. Un partit vital per a tots dos equips, que necessiten guanyar per aconseguir els seus objectius: el Madrid, per guanyar la Lliga, i l'Espanyol, per obtenir la setena plaça, que el classificaria per jugar la Lliga Europa l'any vinent.

Els blanc-i-blaus tenen 49 punts i són a només un del Màlaga, el setè classificat, i aspiren a aprofitar la mala maror que hi ha en el R. Madrid després de l'eliminació en la Champions League. Sergio González no podrà comptar amb Lucas, però recupera Cañas, que va ser baixa per sanció.

L'entrenador dels periquitos assegura que el partit serà complicat, ja que "els jugadors del R. Madrid estan acostumats a aquest tipus de situacions. Són grans jugadors, amb un gran nivell, que saben que no es pot guanyar sempre i que tenen una gran capacitat per girar full com mes aviat millor".

El Madrid viatjarà al Power8 per guanyar. "Ells han de venir aquí i fer la seva feina, guanyar-nos, i intentar esgotar les opcions que els queden per poder guanyar la Lliga", però l'important "és que la gent esta contenta i vol que guanyem per aprofitar les opcions que tenim per classificar-nos en setena posició ".

Ancelotti, decebut per l'eliminació a Europa

L'entrenador del R. Madrid, Carlo Ancelotti, s'ha mostrat "decebut en l'aspecte personal per l'eliminació en la Champions, perquè crec que l'equip es mereixia jugar la final", però no es rendeix i és conscient que "la temporada encara no s'ha acabat i estem batallant per la Lliga".

"Ho donarem tot en aquests dos partits que queden." El primer, contra l'Espanyol, "serà intens, difícil i complicat, però hem de reaccionar després del partit de dimecres", explica Ancelotti.

El tècnic italià no ha volgut parlar de la seva continuïtat al club blanc: "Ho hem donat tot, l'avaluació la farem quan acabi la lliga". 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut