Els jugadors de l'RC Polo celebren el seu 29è títol
Hoquei herba

L'RC Polo guanya l'Atlètic Terrassa (4-1) i revalida el títol de Copa del Rei d'hoquei herba

El vigent campió, molt sòlid en defensa, ha sortit amb l'objectiu ben definit de tornar-se a endur el trofeu, i ho ha fet marcant un gol en cada quart; la Copa de la Reina se l'ha emportat, en el mateix escenari, el gran dominador de l'hoquei femení, el Club de Campo de Madrid.

L'RC Polo ja és Rei de Copes, amb 29 títols. El conjunt de Barcelona s'ha imposat a l'Atlètic de Terrassa per 1-4 en la final de la Copa del Rei. El vigent campió, molt sòlid en defensa, ha sortit amb l'objectiu ben definit de tornar-se a endur el trofeu i ho ha fet, marcant un gol en cada quart.

Mati Rey, al minut 13 de partit, ha obert el marcador per al Polo, i Llorenç Piera, ja en el segon quart (25 '), ha marcat marcar el 2-0 amb el qual s'ha arribat al descans. Manuel Bordàs en el minut 50 (tercer quart) ha fet el 3-0.

L'únic de l'Atlètic de Terrassa ha estat obra de Jan Malgosa en un penalty-còrner (1-3) i Àlex Casasayas ha fet, a porteria buida, en els últims segons,  l'1 a 4 definitiu.

La Copa de la Reina se'n va a Madrid

La Copa de la Reina se l'ha emportat, en el mateix escenari, el gran dominador de l'hoquei femení, el Club de Campo de Madrid (1-2). Les madrilenyes han sumat la catorzena davant del Junior, que comptava amb la seva afició.

Els dos primers gols s'han fet en el segon quart. Anna Gil ha avançat el Junior i la rèplica ha anat a càrrec d'Amparo Gil. Empat a 1 al descans. Belén Iglesias, quan faltaven sis minuts, ha fet l'1 a 2 que valia un nou títol.