Sergio Lozano durant una acció del partit
Sergio Lozano durant una acció del partit (@FCBfutbolsala)
FUTBOL SALA

Lozano: "Fa un any anava en crosses, ara no puc ser més feliç"

Lozano, Ferrao, Diego i Pito, exultants després que el Barça s'ha exhibit per aconseguir la seva quarta Champions de futbol sala i el tercer títol de la temporada

Redacció Esport3Actualitzat

El capità del Barça, Sergio Lozano, ha estat molt explícit després que l'equip ha passat per sobre de l'Sporting per aconseguir la quarta Champions:

"L'any passat anava en crosses, no em podia moure i ara no puc ser més feliç. Hem tingut més la pilota i hem fet un partidàs. Jesús Velasco és un entrenador top, el millor del món."

El brasiler Ferrao ha estat l'autor del 3 a 0 quan només s'havien disputat 27" de la segona part. Ha estat un autèntic golàs:

"Ortiz m'ha fet una passada perfecta, jo ho he intentat, he fet un control orientat i m'ha sortit. Tot i ser el 3 a 0, he recordat que nosaltres vam remuntar el mateix marcador al Benfica i per tant no ens hem refiat i hem insistit per guanyar."

Per Dyego, autor d'un partidàs, ha estat la tercera Champions:

"Hem fet un partit impecable, perfecte. És difícil jugar millor. En altres ocasions he hagut de demanar perdó i avui, aquí ho teniu: el tercer títol de la temporada i ara volem la Lliga."

La primera temporada de Pito al Barça no pot estar sent més rodona: primera Champions per a ell i tercer títol amb l'equip blaugrana:

"Aquest estiu seré pare i aquest és el meu regal. Hem fet un partit seriós i hem fet els gols. La meva primera temporada al Barça és insuperable."

Anar al contingut