Grosjean va arribar a l'escuderia Lotus el 2011. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Lotus confirma Romain Grosjean com a pilot oficial per al Mundial del 2015

L'escuderia Lotus ha confirmat aquest dimecres la continuïtat per una temporada més del francès Romain Grosjean i mantindrà la mateixa parella de pilots de cara al pròxim Mundial de Fórmula 1. Si a principis d'any Lotus ja va anunciar la renovació del veneçolà Pastor Maldonado, ara ha fet el mateix amb Grosjean, que allargarà un vincle que es va iniciar el 2011.

Actualitzat

L'escuderia Lotus ha confirmat aquest dimecres la continuïtat per una temporada més del francès Romain Grosjean i mantindrà la mateixa parella de pilots de cara al pròxim Mundial de Fórmula 1. Si a principis d'any Lotus ja va anunciar la renovació del veneçolà Pastor Maldonado, ara ha fet el mateix amb Grosjean, que allargarà un vincle que va començar el 2011.

"No és un secret que aquesta temporada ha estat realment difícil, però l'equip ha continuat treballant i la determinació és puntuar amb regularitat el 2015. Tinc una sensació molt positiva pel que fa al potencial de l'E23", ha assegurat Grosjean en declaracions facilitades per la seva escuderia.

Anar al contingut