Actualitat blanc-i-blava

Lotina deixa entreveure de manera irònica que la temporada que ve no continuarà a l'Espanyol

En la presentació de la fira futbolística Planet Futbol irònicament el tècnic de l'Espanyol, Miguel Ángel Lotina, ha deixat entreveure que la temporada que ve no seguirà al club. El tècnic ha dit que li agradaria aprendre el català, però que ara ja no li queda gaire temps. D'altra banda, Lotina no vol arriscar i, probablement, reservarà Raúl Tamudo per a la final de Copa de dimecres que ve. Diumenge, però, no vol que cap dels que surtin a jugar contra l'Atlètic de Madrid es reservi.

Actualitzat

Raúl Tamudo continua el procés de recuperació de la lesió als músculs isquiotibials amb l'objectiu d'estar a punt per a la final de Copa. Molt probablement, el cos tècnic de l'Espanyol preferirà no precipitar la reaparició del capità blanc-i-blau per al partit de Lliga contra l'Atlètic de Madrid. Per aquest compromís de diumenge, es preveu que De la Peña i Zabaleta siguin les novetats de l'equip. Contra els matalassers, els blanc-i-blaus sortiran a totes pensant en el futur de la Lliga, però també en la final de Copa.

Els jugadors de l'Espanyol saben que la millor manera de guanyar-se la titularitat en la final és fent un bon partit diumenge.

La Copa també ha centralitzat un dels actes promocionals de la Fira Planet Futbol que se celebrarà a Barcelona del 19 al 23 d'abril. Miguel Ángel Lotina ha estat homenatjat per haver classificat el seu equip a la final d'aquesta competició i ha estat obsequiat amb una placa que té un tros de xarxa de la final que l'Espanyol va guanyar l'any 2000.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut