L'Osca guanya al camp del Lugo i assoleix un històric ascens a Primera Divisió (0-2)

L'equip aragonès, dirigit pel tècnic català Joan Francesc Ferrer "Rubi", s'ha imposat amb gols d'Álex Gallar i Jorge Pulido i ha pujat de forma matemàtica a la màxima categoria del futbol espanyol per primera vegada en tota la seva història

L'Osca ha guanyat al camp del Lugo i ha assolit un històric ascens a Primera Divisió. El conjunt dirigit pel tècnic català Joan Francesc Ferrer "Rubi", a qui es vincula a la banqueta de l'Espanyol la temporada que ve, s'ha imposat en la seva visita a l'Anxo Carro per 0 a 2 amb gols d'Álex Gallar i Jorge Pulido i ha pujat de forma matemàtica a la màxima categoria del futbol espanyol per primera vegada en tota la seva història.

L'equip aragonès ha encarrilat el triomf en el minut 6 amb un gol matiner d'Álex Gallar, que ha batut el porter local amb un xut ajustat al pal. I en el 37, Jorge Pulido ha fet el segon i definitiu amb una rematada d'esperó.

El Lugo, tot i no jugar-se absolutament res, ha buscat amb insistència reduir distàncies en una segona part de clar domini local, però els visitants han resistit i han pogut celebrar l'ascens a Primera amb els més de 400 afcionats de l'Osca que s'han desplaçat a terres gallegues.