L'Osasuna capgira el partit contra el Celta i s'emporta els tres punts (2-1)

El Celta ha perdut una gran oportunitat de segellar la permanència a Primera Divisió

L'Osasuna s'ha emportat els tres punts en el partit contra el Celta a El Sadar (2-1). La primera part s'ha resolt amb un empat a un i a la segona part, Arnáz, en el temps afegit, ha tancat el partit (2-1).

Santi Mina ha obert el marcador pel Celta (0-1, minut 11). Un gol que ha hagut de ser validat pel VAR per un possible fora de joc. Finalment els àrbitres han donat el gol al conjunt gallec, una diana que es converteix en la cinquena de Santi Mina a la Lliga. Enric Gallego, però, ha aconseguit empatar l'electrònic a El Sadar catorze minuts després (1-1). El gol ha estat bo, però la centrada d'Estupiñán, espectacular. A la segona part i en el temps afegit, José Arnaiz ha fet el definitiu 2-1 que deixa els tres punts a Pamplona.

El Celta encara haurà de remar per aconseguir segellar la permanència a Primera Divisió.