L'Osasuna agafa aire en golejar el Màlaga, i el Getafe es redimeix amb un triomf contra l'Sporting

La part baixa de la classificació a Primera Divisió treu fum quan només s'han disputat vuit jornades de Lliga. L'Osasuna ha sortit de la zona de descens golejant el Màlaga per 3-0 al Reyno de Navarra i respira una mica més tranquil. Qui no acaba d'arrencar és l'Almeria de Juanma Lillo, que no va passar de l'empat a un a casa contra l'Hèrcules i amb set punts frega l'última posició de perill, que ara ocupa el Racing amb els mateixos punts. Per la seva banda, el Getafe es va redimir de la seva desfeta a la Lliga Europa amb una còmoda victòria contra l'Sporting al Coliseum Alfonso Pérez (3-0). La jornada de diumenge es completa amb dos partits més: Athletic-Sevilla i Vila-real - Atlètic de Madrid.

Osasuna, 3 - Màlaga, 0

L'Osasuna ha fugit de la zona de descens amb un convincent triomf contra el Màlaga al Reyno de Navarra. Una victòria amb clar accent iranià. Nekounam, de penal, va inaugurar el marcador quan només s'havien jugat dos minuts i el seu compatriota Masoud, amb un míssil, va fer el segon abans del descans. En l'inici de la represa, Aranda va sentenciar els andalusos, que ja no van tenir cap poder de reacció. Amb aquesta victòria, l'equip de Camacho pot respirar una mica més tranquil i se situa amb nou punts, dos per sobre del perill.

Getafe, 3 - Sporting, 0

Després de la recent desfeta a la Lliga Europa, el Getafe de Míchel es va redimir davant la seva afició amb una victòria contra un Sporting que baixa molt el seu nivell quan juga lluny d'El Molinón. Boeateng, de cap a la sortida d'un córner, va encarrilar el partit per als locals al minut 9 i va trencar una sequera golejadora particular que durava dos anys i mig. Colunga, de penal, va fer el segon només començar la segona meitat, i Marcano, amb una mitja volta a l'interior de l'àrea, va culminar el còmode triomf d'un Getafe que frega la zona europea. L'Sporting, en canvi, es queda amb vuit punts, a només un de la zona de descens.

Almeria, 1 - Hèrcules, 1

L'Almeria de Juanma Lillo no acaba d'arrencar en aquest inici de temporada. El conjunt andalús no va passar de l'empat a casa contra l'Hèrcules, un rival directe en la lluita pel descens. I encara bo per als locals perquè Valdez, en el minut 40, va fer saltar les alarmes amb el 0-1. Però Ulloa, a set minuts per al final, va salvar un punt per a un Almeria que segueix fregant la zona de descens.