Els jugadors dels Lakers Caruso, Caldwell-Pope, Davis i Rondo celebren un nou triomf sobre els Nuggets (Reuters)
Bàsquet

Los Angeles Lakers tornen a guanyar els Denver Nuggets (114-108) i són a un pas de la final de l'NBA

L'equip californià se situa 3-1 en la final de la Conferència Est després de patir altre cop contra uns combatius Nuggets

Los Angeles Lakers se situen a un sol triomf de la seva primera final de l'NBA en 10 anys després de superar els Denver Nuggets (114-108) en el quart partit de la final de la Conferència Oest i posar el 3-1 en el global de l'eliminatòria. Com en partits precedents, Anthony Davis (34 punts) i LeBron James, que ha fregat el triple doble (21 punts, 9 rebots i 8 assistències), han estat els principals protagonistes del triomf de l'equip californià.

L'ensurt per als Lakers s'ha produït en l'últim quart, quan Davis, en fer una recepció, ha caigut malament i s'ha revinclat el turmell, però ha pogut continuar i fins i tot ha acabat transformant dos tirs lliures i capturant un rebot en els moments decisius del matx. 

LeBron James, per la seva banda, ha agafat la responsabilitat en els minuts finals amb una defensa molt dura sobre Jamal Murray, que ha tornat a destacar per als Nuggets amb 34 punts i demostrant una gran varietat de recursos. El cinquè partit es jugarà dissabte amb uns Nuggets que ja han salvat en les dues rondes anteriors, davant els Jazz i contra els Clippers, un 3-1 advers. Davant la consistència d'aquests Lakers, però, sembla difícil que puguin aconseguir un tercer miracle. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut