Bàsquet

Los Angeles Lakers s'imposen a uns Houston Rockets en crisi

L'equip californià manté la seva condició d'invicte a domicili i els cracs dels Rockets airegen les seves diferències a la sala de premsa

Redacció Esport3Actualitzat

Los Angeles Lakers han mostrat un cop més la seva condició d'equip imbatible a domicili i han sumat el seu sisè triomf seguit com a visitant i el novè en total de la temporada en 12 partits. El seu triomf sobre els Houston Rockets (100-117) ha servit, a més, per ampliar el mal moment de l'equip texà, plasmat a la sala de premsa pels seus dos principals jugadors.

LeBron James ha estat el màxim anotador dels Lakers, amb 26 punts, amb un paper destacat també d'Anthony Davis (19 punts i 10 rebots). Marc Gasol, per la seva banda, ha aportat 5 punts, 4 rebots i 5 assistències a la causa groga i porpra. Els Lakers van engreixant a poc a poc la maquinària, al contrari d'uns Rockets molt desdibuixats, que porten només 3 triomfs per 6 derrotes. James Harden, el jugador franquícia de l'equip, ha reiterat després del partit el seu desig de marxar. "Estimo aquesta ciutat, però jo ja no sé què més fer. Això no funciona i no crec que es pugui arreglar", va dir en sala de premsa un Harden que va mantenir el seu perfil baix a la pista amb 16 punts. La seva reflexió ha estat contestada en veu alta per John Wall, fitxat aquest any per cobrir la marxa de Russell Westbrook: "Vinga, home, de debò ja vols abandonar el vaixell després de només 9 partits?" No sembla que hi hagi gaire bona sintonia.

La nit d'Embiid

El protagonista de la jornada en l'aspecte individual és Joel Embiid, que ha anotat 45 punts, a més de capturar 16 rebots per als Sixers i de fer la cistella que ha forçat la pròrroga i ha propiciat la posterior victòria (137-134) dels de Philadelphia sobre els Miami Heat, els campions de la passada Conferència Est.

Resultats de la jornada:

Golden State Warriors - Indiana Pacers, 95 - 104
Brooklyn Nets - Denver Nuggets, 122 - 116
Cleveland Cavaliers - Utah Jazz, 87 - 117
Houston Rockets - Los Angeles Lakers, 100 - 117
Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs, 102 - 112
Philadelphia Sixers - Miami Heat, 137 - 134
 

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut