Yi Jianlian ha jugat a un gran nivell en el torneig olímpic (Reuters)
Bàsquet

Los Angeles Lakers anuncien el fitxatge de Yi Jianlian

L'equip californià intentarà remuntar el vol amb la incorporació de l'estrella del bàsquet xinès o, si més no, ampliar la seva presència al mercat asiàtic

Actualitzat

Yi Jianlan, la gran figura del bàsquet xinès actual, jugarà a Los Angeles Lakers, segons ha anunciat l'equip californià. Yi ve de completar un notable torneig olímpic, amb una mitjana de 20,4 punts i 6,6 rebots per partit.

"Estem entusiasmats amb la idea de comptar amb un jugador que ha obtingut tants èxits internacionals", ha dit Mitch Kupchak, general mànager dels Lakers.

No és la primera experiència de Yi a l'NBA. El pivot de 28 anys ja va jugar sense fer-se notar gaire als Milwaukee Bucks, New Jersey Nets i Washington Wizards, però els últims quatre anys ha jugat a la Lliga xinesa, on s'ha convertit en la principal estrella.

Enfonsats en els últims llocs de la classificació en els últims anys, els Lakers continuen buscant la combinació que els permeti reviure els moments de glòria del passat. Potser amb l'operació Jianlian, que ha estat especialment celebrada pel departament comercial del club, no n'hi haurà prou.

 

Anar al contingut