Barça

L'organigrama de Joan Laporta en el seu retorn a la presidència

Ferran Reverter serà el nou director executiu, Mateu Alemany serà nomenat director de futbol i Jordi Cruyff té la plaça reservada per ser el secretari tècnic del Barça de Laporta

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta encara haurà d'esperar uns dies (entre divendres i dimarts vinent) per ser oficialment president del Barça. Laporta, però, ja ha començat a donar forma al seu organigrama i uns quants noms del seu nucli dur ja estan confirmats.

Ferran Reverter

Aquest dilluns s'ha confirmat que serà director exectiu, en substitució d'Òscar Grau. Conseller delegat de la cadena alemanya de botigues electròniques MediaMarkt, Reverter, de 48 anys, ha fet la seva carrera professional a l'empresa alemanya des del 2002 i va ser nomenat director executiu de MediaMarkt Iberia el 2015.

Mateu Alemany

Serà el director de futbol. La persona encarregada de la parcel·la econòmica en el món del futbol i de les relacions i representació, a nivell executiu, dels interessos del Barça amb la Lliga, la Federació Espanyola de Futbol i l'àmbit internacional. També farà funcions de suport a la secretaria tècnica. Va presidir el Mallorca durant 5 anys i va ser director general del València.

Jordi Cruyff

Laporta li té reservada la figura de secretari tècnic. Actualment és l'entrenador de Shenzhen Kaisa Group i té contracte fins al juny amb aquest club de la Superlliga xinesa. Té experiència com a secretari tècnic amb l'AEK Larnaka i el Maccabi de Tel Aviv. S'envoltarà de noms nous i cal veure si Xavi Hernández, entrenador de l'Al-Sadd, a Qatar, i Carles Puyol se sumen a l'organigrama tècnic.

La resta de noms

Els altres noms ja eren coneguts i ha tingut presència en la campanya: Jaume Giró, vicepresident econòmic; Rafael Yuste, vicepresident esportiu. Juli Guiu i Cinto Ajram, els dos homes forts de l'àrea comercial, i Maria Elena Fort, peça cabdal de l'àrea social i de l'Espai Barça. Joan Ignasi Macià (responsable de penyes); Josep Cubells (bàsquet i seccions), Aureli Mas i José Ramón Alexanko (futbol formatiu) i Xavier Budó (centre d'excel·lència esportiva). Queda per definir quin càrrec tindran els exjugadors Víctor Valdés i Sergi Barjuan.

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut