Motociclisme

Lorenzo repeteix "pole position" a Jerez després de superar Pedrosa en un intens frec a frec

Jorge Lorenzo està demostrant que vol recuperar el títol mundial de MotoGP després de ser destronat per Casey Stoner la temporada passada. De moment, el pilot mallorquí ha repetit al circuit de Jerez la "pole position" que ja va fer a Qatar en la cursa inaugural de la temporada. Lorenzo ha superat en un intens frec a frec Dani Pedrosa, segon, mentre que Stoner només ha pogut ser cinquè. En Moto2, Marc Márquez ha aconseguit també dominar els registres davant de Nakagami i Pol Espargaró. I en Moto3, el debutant Àlex Rins, de només 16 anys, ha sorprès els favorits i ha estat el més ràpid.

Actualitzat
Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo han mantingut una intensa lluita per la "pole position" de MotoGP al circuit de Jerez. Tots dos pilots han rebaixat de manera consecutiva el millor temps en un seguit de rèpliques que han convertit l'entrenament en una prova electritzant els últims 20 minuts. Al final, el millor temps ha estat per a Jorge Lorenzo, que ha repetit la "pole" de Qatar, seguit de Pedrosa i de Nicky Hayden, que amb la Ducati ha aconseguit la tercera posició, mentre que Valentino Rossi, també amb la moto italiana, sortirà de la quarta fila. Crtuchlow, Stoner i Spies han completat la segona línia de la graella. Amb aquesta segona "pole" consecutiva, Lorenzo, que ja es va imposar al Gran Premi inaugural a Losail, està disposat a recuperar el títol mundial de la categoria reina davant un Stoner que només ha pogut ser cinquè.

Márquez lidera els temps a Moto2


Marc Márquez ha confirmat que està completament recuperat de la lesió a l'ull, i en la qualificació de Moto2 ha dominat tots els seus rivals. Márquez ha marcat els seus millors temps en la segona part de la qualificació, quan la pista s'ha començat a assecar després que la pluja ha aparegut de nou al Circuit de Jerez. El pilot de Cervera podrà repetir la victòria de Qatar sortint des de la primera fila. Darrere seu s'han classificat el japonès Takaaki Nakagami, a només 80 mil·lèsimes de segon, i el també català Pol Espargaró. La bona actuació catalana s'ha completat amb la setena posició d'Esteve Rabat. En canvi, Toni Elias amb Suter ha qualificat en una discreta setzena plaça.

Rins sorprèn els favorits a Moto3

Amb només 16 anys i en el seu debut al Mundial de motociclisme, el català Àlex Rins ha sorprès els favorits i ha fet aquest dissabte la "pole position" de Moto3 al Gran Premi d'Espanya que es disputa al circuit de Jerez. El pilot barceloní, campió d'Espanya de 125cc la temporada passada, només ha necessitat dues curses per estar lluitant entre els millors i ha estat el més ràpid, davant de Sandro Cortese i Manuel Oliveira. Maverick Viñales, que es va imposar a la cursa inaugural a Qatar, ha muntat pneumàtic de pluja quan la pista ja s'estava assecant i sortirà des de la novena posició.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut