MotoGP

Lorenzo guanya la partida a Rossi i Pedrosa en els primers lliures del GP de la República Txeca

Els primers entrenaments lliures del Gran Premi de la República Txeca han estat suficients per veure que la rivalitat entre Rossi i Lorenzo continua. La Yamaha que porten és la millor moto, i de moment el més ràpid ha estat Jorge Lorenzo, que ha guanyat la partida al seu cap de files. Dani Pedrosa els ha seguit de prop. El de Castellar compta amb la tranquil·litat d'estar al cent per cent físicament i de tenir un preacord de renovació amb Honda per dos anys. En canvi, Toni Elias, sisè, encara no sap si tindrà moto la temporada que ve. Qui sí la té és Mika Kallio, que s'estrena amb la Ducati oficial de Casey Stoner, el gran absent.

Actualitzat
Bradley Smith, el millor en 125

Marc Márquez ha estat segon en 125. El pilot de KTM, que sempre ha rodat entre els cinc millors, ha quedat a només una dècima del millor temps al final de la sessió. Márquez només ha estat superat pel britànic Bradley Smith, de l'equip de Jorge Martínez Aspar, en què també hi ha Julián Simón, avui tercer. Més endarrerits han quedat Pol Espargaró, novè, i Joan Olivé i Tito Rabat, dotzè i tretzè respectivament.

Domini de Barberá en 250

Héctor Barberá ha obtingut el millor temps, seguit del japonès Aoyama i d'Alex Debón, mentre que Álvaro Bautista ha acabat quart i l'italià Marco Simoncelli ha estat sisè.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut