Bàsquet

Lorbek seguirà una temporada més al Barça Regal i s'uneix a les renovacions de Mickeal i Fran Vázquez

El Barça de bàsquet ha fet efectiva la clàusula de renovació d'Erazem Lorbek. D'aquesta manera, el pivot eslovè continuarà a l'equip fins al 2012 i complirà la seva tercera temporada com a blaugrana. Una bona notícia per a Xavi Pascual, que amb el fitxatge de Chuck Eidson i les renovacions de Pete Mickael, Fran Vázquez i ara Lorbek s'assegura un equip de gran nivell per la pròxima temporada. Ara, l'objectiu immediat del club blaugrana és la contractació d'un base per substituir Ricky Rubio, que provarà fortuna a l'NBA a les files dels Timberwolves de Minnesota.

Actualitzat
El F. C. Barcelona Regal i Erazem Lorbek han arribat a un acord per allargar una temporada més la seva relació contractual. Amb aquesta renovació, la tercera de la setmana després de les de Pete Mickeal i Fran Vázquez, Lorbek complirà la seva tercera temporada com a blaugrana. L'eslovè va arribar al Barça l'estiu del 2009 procedent del CSKA de Moscou i s'ha mostrat com un jugador de gran qualitat tècnica amb un precís llançament exterior tot i la seva envergadura. Al Barça, Lorbek ho ha guanyat tot: una Eurolliga, una Lliga ACB, dues Copes del Rei, dues Supercopes ACB i dues Lligues Catalanes, i amb aquesta renovació l'eslovè aspira a seguir ampliant el seu palmarès.

Si per alguna cosa destaca el pivot eslovè del Barça Regal és per la seva regularitat. En la seva primera temporada com a blaugrana, la 2009-2010, Lorbek va tenir una mitjana de 9,7 punts i 4,02 rebots en els 41 partits jugats a l'ACB, mentre que en els 22 partits jugats a l'Eurolliga, les seves mitjanes van ser de 8,6 punts i 4,4 rebots.

En la seva segona temporada com a blaugrana, en què només s'ha perdut dos partits per lesió, les seves mitjanes han estat pràcticament idèntiques. A l'ACB ha jugat 40 partits, amb 8,8 punts per partit i 4,6 rebots. Pel que fa a l'Eurolliga, les seves mitjanes han estat de 8,4 punts i 3,6 rebots en els 20 partits disputats.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut