Fubol

Lopetegui sobre una possible derrota al Camp Nou: "Espero seguir respirant. No crec que em mori"

L'entrenador blanc ha protagonitza una tensa roda de premsa el dia abans del clàssic contra el Barça per la mala dinàmica que arrossega el seu equip

Actualitzat

La pressió que està vivint Julen Lopetegui com a conseqüència dels mals resultats del Reial Madrid després de tres derrotes i un empat en les últimes quatre jornades de Lliga s'ha traslladat a la sala de premsa. El tècnic blanc ha comparegut davant els mitjans de comunicació en una tensa roda de premsa el dia abans del clàssic.

Lopetegui treu ferro quan li pregunten per una possible derrota davant l'etern rival:

"Espero seguir respirant. No crec que em mori. Tothom té un 100% d'energies i les meves estan 100% centrades a ajudar el meu equip"

 

El tècnic basc treu pit del suport que està rebent per part dels seus jugadors i assegura que tothom està treballant en una única direcció que és retrobar-se amb els èxits:

"Ells confien en mi i jo confio en ells. No en tinc cap dubte. Això referma que estem treballant bé i dur, amb ganes de donar una alegria a la nostra afició. Anem amb la màxima ambició i il·lusió preparats per fer un bon partit"

 

En la línia de la mala dinàmica, Julen Lopetegui no perd l'esperança i assegura que capgirar la situació és només qüestió de temps:

"Això nostre no és irreversible, som a l'octubre"

 

Sobre els dubtes sobre dos dels seus jugadors més destacats, l'entrenador del Madrid no vol concretar si jugaran o no al Camp Nou:

"Marcelo va tenir un cop i està bé. S'ha entrenat amb normalitat. Isco ha sortit d'un mes d'inactivitat, no ha jugat cap partit sencer. Demà veurem quina és l'alineació"

 

ARXIVAT A:
El ClàssicReial MadridLopetegui
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut