Futbol

Lopetegui fuig dels rumors sobre la seva possible destitució: "No estic abatut ni ensorrat"

El tècnic madridista intenta transmetre un missatge d'enteresa abans del duel amb el Viktoria Pilsen tot i la seva incerta situació a la banqueta

Actualitzat

Encara que el motiu de la seva aparició davant dels mitjans de comunicació era el partit de la tercera jornada de la Lliga de Campions d'aquest dimarts contra el Viktòria Pilsen txec, nou de les dotze preguntes que el periodisme ha fet a Julen Lopetegui han girat al voltant del seu futur. "Se la juga demà? Serà el seu darrer partit? Esperava el suport públic del club? Està sentenciat passi el que passi en el partit de demà? És l'únic culpable de la situació? S'asseurà diumenge a la banqueta del Camp Nou?", preguntes directes amb un missatge conciliador i responsable com a resposta: "Ni estic abatut ni ensorrat. Més aviat tot el contrari. Estic amb ganes d'aportar la meva feina per revertir aquesta situació". El tècnic guipuscoà ha anat a buscar els seus orígens com a jugador del Reial Madrid per completar la seva explicació sobre el seu estat anímic: "Jo, en la meva època de jugador del Reial Madrid, vaig aprendre a lluitar. I això ja ho tinc incorporat al meu ADN. Em centro en tot allò que puc controlar i evito estar pendent del que no em toca".

Lopetegui ha defensat els seus futbolistes: "Han guanyat quatre Lligues de Campions en cinc anys, i no ha estat per casualitat. Tenen un talent i una ambició extraordinaris i no tinc cap dubte que la situació canviarà". Sobre les raons de la crisi de resultats, l'extècnic de la selecció espanyola ha parlat de futbol. "Hem de millorar les coses que tenen relació amb el gol. Juguem bé, però ens falta contundència a les àrees, a la pròpia i a la rival. Però això pot canviar de la nit al dia. I esperem que sigui a partir de demà...".

Malgrat el seu to respectuós, ni el president ni cap membre de la directiva blanca ha confirmat encara que l'entrenador del Reial Madrid pugui seguir sent-ho en els pròxims dies.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut