FUTBOL

Lopetegui explota contra les acusacions dels futbolistes del Betis

L'entrenador del Sevilla ha demanat posar el focus en l'agressió a Joan Jordán i ha retret amb duresa algunes actituds

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Sevilla, Julen Lopetegui, ha acabat molt enfadat amb tot el que ha passat al voltant de l'agressió d'un aficionat bètic al gironí Joan Jordán, un dels seus jugadors. L'entrenador basc ha començat felicitant el Betis per la seva victòria (2-1) als vuitens de la Copa, però tot seguit ha carregat durament contra les actituds "lamentables" dels futbolistes verd-i-blancs.

"En aquest país tenim la pell fina per a moltes coses: fòbies, violència de gènere... I em sembla molt bé, però posar el focus allà on no toca em sembla lamentable. S'ha de posar el focus en com està Joan Jordán, que va arribar amb 16/13 de tensió a l'hospital, amb un traumatisme cranioencefàlic, marejat... Em sembla lamentable que hi hagi companys que siguin capaços de fer comentaris sobre això. Aquí tots tenim responsabilitats, tots. Després tots ens queixem: 'És que portava una minifaldilla quan la van violar... És que no'. O blanc o negre, o condemnes o no condemnes l'agressió. Em toca els collons això, amb perdó. L'afició del Betis no està representada per aquell energumen, però el cap no el va posar Jordan ni tampoc va tirar la bandera ni va suspendre el partit."

El tècnic basc ha continuat el seu discurs denunciant la injustícia que, segons ell, s'havia comès amb el Sevilla reprenent el partit només un dia després de l'agressió.

"Per què juguem avui quan l'agredit és el perjudicat, quan no podia jugar i hi havia moltes altres opcions? Amb tot el respecte a qui pren les decisions, la justícia no ha ajudat. El Betis ha passat i felicito la seva afició."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut