Un Barça inspirat i liderat per Messi guanya el Betis (5-2)

L'argentí que ha sortit a la segona part ha estat clau amb dos gols per sentenciar el partit i que el joc dels blaugranes fos fluid

Laura BruguésActualitzat

El Barça s'ha retrobat amb la victòria a la Lliga quatre partits després. I això, que d'entrada, sorpresa a l'onze titular. Messi ha començat a la banqueta, per unes molèsties al turmell. Abans del partit, minut de silenci en record de Tony Bruins Slot.

El Barça ha tingut una bona sortida amb ocasions. Griezmann i Ansu Fati han estat els primers d'acostar-se a la porteria de l'exblaugrana Claudio Bravo. Després ensurt de Busquets que gairebé es fa un gol en pròpia porteria. En la jugada següent, Ter Stegen s'ha lluït amb una parada a la rematada de William Carvalho a la sortida d'un córner. El Barça ha tornat a insistir. Una altra vegada, les ocasions han sigut d'Ansu Fati i Griezmann. Per al Betis, un exblaugrana Tello ha provat un xut que ha parat Ter Stegen.

Dembélé ha inaugurat el marcador amb una jugada personal. La passada és de Griemzann, Dembélé retalla un defensa i marca el primer gol del partit als 22 minuts. Griezmann ha seguit veient com les ocasions no li entraven. Fins i tot quan Mandi ha comès penal sobre Ansu Fati. Griezmann ha fallat la pena màxima, ja que Bravo li ha endevinat la trajectòria i l'ha refusat. Abans del descans, Tonny Sanabria ha marcat l'empat per al Betis, després de la centrada de Tello en què cap dels centrals pot arribar-hi. L'exblaugrana no l'ha celebrat.

A l'inici de la segona part, Messi ha substituït Ansu Fati. I Griezmann ha tornat a veure la llum. Centrada de Jordi Alba, que deixa passar Messi i el francès ara sí que ha pogut marcar el 2-1 del partit.

Mandi ha comès penal per tocar la pilota amb el braç tot que Cuadra Fernández ho ha hagut de veure a posteriori per assenyalar-ho, també ha expulsat el jugador del Betis. Messi no ha perdonat i amb un llançament imparable ha convertit el 3-1. Cinquè gol de l'argentí, tots de penal, aquesta temporada. Per uns moments, el Betis s'ha tornat a ficar a dins del partit, amb el 3-2 que ha marcat Loren després d'una jugada d'Àlex Moreno al 73. Però ha tornat a aparèixer Messi per sentenciar amb un golàs. Passada d'esperó de Sergi Roberto cap a l'argentí que ha tornat a enviar un xut imparable en el que ha estat el 4-2. Ja en el minut 90, Pedri ha marcat el 5-2 definitiu, després d'una centrada de Sergi Roberto, en què no arriba Braithwaite.

Messi no ha estat titular en el Barça-Betis (EFE)