Neymar, acusat d'insults racistes contra el japonès Sakai (Gonzalo Fuentes / Reuters)
Futbol internacional

L'OM acusa Neymar de cridar "xinès de merda" a Sakai

L'equip marsellès ha confirmat a l'agència AFP que té una seqüència del partit on es pot veure l'exjugador blaugrana cridant "xinès de merda" al futbolista japonès Hiroti Sakai

Redacció Esport3Actualitzat

El clàssic del futbol francès entre el París Saint-Germain i l'Olympique de Marsella continua portant cua dues setmanes després d'haver-se disputat per qüestions extraesportives. La picabaralla final entre Neymar i Álvaro González, que va acabar amb cinc expulsats entre els dos equips, segueix generant polèmica i acusacions creuades entre els dos clubs. 

Després que el crac brasiler del PSG acusés el central espanyol de l'OM de "racista" i el conjunt marsellès contraataqués acusant Neymar d'homòfob, ara, l'equip entrenat per André Villas-Boas ha confirmat a l'agència AFP que té una seqüència del partit on es pot veure l'exjugador blaugrana cridant "xinès de merda" al futbolista japonès Hiroti Sakai.

En cas de confirmar-se aquests insults racistes de Neymar a Sakai, el brasiler s'arrisca a una duríssima sanció que podria arribar als 10 partits de suspensió per "racisme" i 10 més si es confirmen els presumptes insults homòfobs contra Álvaro González. La Comissió de Disciplina de LFP ha obert un procediment per investigar els fets i haurà de donar el seu veredicte en un màxim de dues setmanes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut