Laporte i David Silva es lamenten després de la derrota contra el Lió (Reuters)

L'Olympique de Lió sorprèn el Manchester City (1-2) i el Bayern s'imposa amb solvència al Benfica (0-2)

El vigent campió de la Premier League s'ha vist sorprès en el seu debut per l'Olympique de Lió i el campió de la Bundesliga ha arrencat amb un solvent triomf a Lisboa

David CarballoActualitzat

Sense el sancionat Pep Guardiola a la banqueta, Mikel Arteta ha estat l'encarregat de dirigir l'estrena europea del Manchester City aquesta temporada. I sigui casualitat o no, el vigent campió de la Premier League s'ha vist sorprès en el seu debut per l'Olympique de Lió, que s'ha emportat la victòria en la seva visita a l'Etihad Stadium (1-2).

Maxwell Cornet, aprofitant una greu errada de Delph, ha fet el 0 a 1 en el minut 26 i, en el 43, Nabil Fekir ha fet més gran la sorpresa amb el segon gol dels francesos. En la represa, el City s'ha abocat a l'atac a la desesperada i Bernardo Silva, en el 67, ha retallat distàncies. Encara quedava temps, però el campió anglès ha estat incapaç de trobar l'empat i comença la Champions amb una enspopegada inesperada a casa.

Victòria solvent del Bayern a Lisboa (0-2)

El Bayern de Munic, un clàssic de la competició i sempre aspirant al títol, ha arrencat amb una victòria solvent contra el Benfica a domicili. Robert Lewandowski, en minut 10, ha obert el camí del triomf bavarès, que ha sentenciat el portuguès Renato Sanches amb el definitiu 0 a 2 en el minut 57.