Els jugadors del Lió celebren el gol de la victòria contra la Juventus (Eric Gaillard / Reuters)

L'Olympique de Lió dona la sorpresa amb una victòria contra la Juventus (1-0)

Un solitari gol de Tousart en el minut 31 ha tombat el campió italià, que haurà de remuntar en la tornada

Miquel RibasActualitzat

La sorpresa ha saltat a Lió. Els francesos sortien com a víctimes davant la Juventus, però han fet un partit molt seriós i s'han imposat per la mínima. De bon començament la Juventus ha creat una ocasió de gol a càrrec de Cristiano Ronaldo. Ha estat un miratge, ja que al llarg dels primers 45 minuts les oportunitats i el joc ofensiu l'ha creat l'Olympique de Lió

En el minut 21 Ekambi, de cap, ha enviat la pilota a travesser. Deu minuts després ha arribat l'únic gol del partit gràcies a una gran jugada d'Aouar per la banda esquerra i Tousart ha fet l'1 a 0. A cinc minuts del descans Ekambi ha tingut una altra ocasió però el seu xut ha sortit desviat. A les acaballes de la primera part Ekambi ha tornar a portar perill a la porteria de Szczesny. El camerunès ha quallat un gran partit.

En la segona part, el Lió ha fet un pas enrere i s'ha tancat molt bé. La Juventus ha dominat àmpliament els últims 30 minuts però no ha encertat a marcar. En el 69, Dybala ha xutat desviat. A les acaballes del temps reglamentari Higuaín ha tingut l'empat a les seves botes, però no ha encertat amb el seu xut.

Amb aquesta victòria, el Lió tindrà a Tori una oportunitat per rematar l'eliminatòria, mentre la Juventus haurà de millorar molt per remuntar i classificar-se per als quarts de final de la Champions.