Els jugadors de l'Olympiacos (@olympiacos_org)
Futbol Internacional

L'Olympiacos, proper rival del Barça a la Lliga de Campions, pateix per superar un Panionios en crisi (3-4)

El campió grec s'ha deixat remuntar un partit que semblava mig sentenciat al descans

L'Olympiacos, el rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions el dimecres 18 d'octubre, ha guanyat al camp del Panionios gràcies a un gol de penal de Konstantinos Fortounis a dos minuts del final (3-4). El campió grec ha patit fins al final per guanyar un rival en crisi, que venia d'encadenar dues derrotes consecutives i 4 partits sense guanyar.

L'Olympiacos semblava tenir el partit ben controlat al descans quan ha capgirat el gol local de Spiridonovic en el minut 3 amb les dianes de Pape Abou Cisse i Karim Ansarifard (2). Però un gol de penal en el minut 83 de Masoud Shojaei i un gol posterior de Foirin Durmishai han posat l'empat a 3 en el marcador. Fins que Fortounis ha donat la victòria als visitants.