Detall del marcador del pavelló del Panathinaikos, sense alineació rival (@paobcgr)
Bàsquet

L'Olympiacos no es presenta a un partit i serà descendit a Segona

L'equip del Pireu ha portat a l'extrem la seva protesta contra uns arbitratges que considera molt parcials a favor del Panathinaikos

Actualitzat

Un gran del bàsquet grec com és l'Olympiacos serà descendit a la categoria A2 després de complir la seva amenaça i no presentar-se a un partit de play-off per al títol de la Lliga contra el Panathinaikos. L'equip del Pireu ha elevat a l'extrem les seves protestes contra uns arbitratges que considera molt parcials a favor del seu gran rival i va demanar àrbitres internacionals per dirigir els partits, proposta que es va trobar amb la negativa per part de la Federació Grega.

En veure que l'Olympiacos no es presentava, el Panathinaikos va fer un partidet mentre algú, a la banqueta de l'equip visitant, hi va posar una gallina per fer befa dels adversaris i afegir encara més sal a la ferida.

L'Olympiacos ha sol·licitat el seu ingrés a la Lliga Adriàtica, mentre que no sembla que la seva presència a l'Eurolliga, almenys de moment, es vegi afectada per aquesta situació de protesta a la competició local. Mentrestant, té interposats dos recursos per evitar el descens. 

Anar al contingut