Els jugadors de l'Olot celebren l'ascens a Madrid
Els jugadors de l'Olot celebren l'ascens a Madrid
futbol

L'Olot puja a Segona RFEF gràcies al gol del rodamon Enric Vallès

L'ascens dels garrotxins combinat amb el descens a Tercera RFEF del Cerdanyola provoquen un efecte dòmino que fa baixar el Sants a Primera Catalana i el Júpiter a Segona Catalana

Redacció Esport3Actualitzat

L'Olot és el gran triomfador del cap de setmana de play-off. Puja a Segona RFEF després de guanyar 1-0 el Tenerife B i comença a treure's l'espineta del doble descens de la temporada passada, l'any del centenari del club. L'equip de la Garrotxa acompanya el Manresa a la quarta categoria estatal després de quedar segons a la Lliga, al darrere dels bagencs, i haver eliminat prèviament el Sant Andreu i el Girona B.

Pel que fa al partit d'aquest diumenge, els de Manix Mandiola han tombat el filial "chicharrero" gràcies a un llançament de falta directa transformat al minut 82 per Enric Vallès. El gran especialista de l'equip en els llançaments des de fora l'àrea ha entrat expressament al camp per picar aquesta falta. Execució magistral amb la cama esquerra i la pilota ha entrat per tot l'escaire.

L'heroi de l'ascens olotí, un rodamon del futbol

Enric Vallès tanca com a heroi olotí una temporada especialment difícil per a ell, que va començar amb la mort del seu pare. El de Puig-reig és un rodamon del futbol de 32 anys. Format al planter del Barça, ha defensat les samarretes del NAC Breda (Països Baixos), Birmingham (Regne Unit), amb qui va debutar a la Premier League abans de lesionar-se al peu i estar de baixa un any i mig, Olot (en la primera etapa va pujar a 2a B el 2013), Cornellà, Manresa, Harrisburg City (EUA) i Sandefjord (Noruega). Roda el món i torna a Olot.

El Cerdanyola, la creu

El Cerdanyola torna a la Tercera RFEF després de caure derrotat en el partit únic en què es jugava la permanència a Segona RFEF. Al nou Pepico Amat d'Elda, els vallesans han perdut contra la Gimnàstica Segoviana (1-3), tot i el gol d'Elhadji Bandeh.

La combinació dels resultats de l'Olot i el Cerdanyola ha permès que el Castelldefels es mantingui al grup cinquè de la Tercera RFEF, però també ha provocat els descensos compensats, aquells que depenen de les places assignades a cada federació territorial, del Sants a Primera Catalana i del Júpiter a Segona Catalana.

Anar al contingut