Clàudia Sabata va ser l'última guanyadora de l'Olla de Núria
CURSES DE MUNTANYA

L'Olla de Núria, la Buff Èpic Trail i la marató de l'Ultra Pirineu: TV3 amplia fins a tres les transmissions de curses de muntanya

Josep M. PuigActualitzat

TV3 amplia aquesta temporada fins a tres les transmissions de curses de muntanya. L'Olla de Núria, la Buff Epic Trail i l'Ultra Pirineu formaran part del menú televisiu en un 2021 que s'espera amb molta il·lusió després de suspendre's les tres proves l'any passat per la pandèmia.

L'Olla de Núria obrirà el calendariel el diumenge 13 de juny. L'Olla serà la primera prova de les Golden Trail World Series by Salomon i també serà Campionat de Catalunya de curses de muntanya.

El 2019, Televisió de Catalunya va produir i retransmetre en directe per primer cop en la història una cursa de muntanya i aquest any diposarà de dos analistes: l'excampiona del món de l'especialitat Laura Orgué i el recordman d'ascens a l'Aneto, Marc Pinsach.

 

 

La Buff Epic Trail

La segona retransmissió serà en aquesta ocasió l'escenari dels Campionats del Món de la International Skyrunning Federation (ISF) i, per tant, es convertirà en punt de trobada dels millors corredors d'aquest esport.

Les cursa se celebrarà l'11 de juliol en el marc del BUFF® Mountain Festival, amb epicentre a la localitat de Barruera.

La Buff Epic Trail s'estrenarà com a retransmissió en directe per TV3

 

La marató de l'Ultra Pirineu

La marató de l'Ultra Pirineu tancarà el cicle de curses de muntanya per TV3 el dissabte 2 d'octubre. Amb sortida i arribada a Bagà, aquesta prova recorre alguns dels paratges més emblemàtics del Parc Natural del Cadí-Moixeró, amb un ascens fins al refugi més alt del Pirineu Oriental, el Niu de l'Àliga (2.510 m) i el pas per Penyes Altes (2.260 m).

Aquesta serà la segona transmissió de l'Ultra Pirineu després de l'efectuada el mes d'octubre del 2019.

 

 

 

Des de fa dies ja s'està treballant en aquestes transmissions d'aquest 2021, amb novetats destacables que s'aniran coneixent en els pròxims dies.

TV3 tornarà a oferir curses de muntanya en directe aquest 2021

 

Anar al contingut