Automobilisme

Loeb s'imposa en la primera jornada del Ral·li de Mèxic per davant dels Ford de Hirvonen i Grönholm

El vigent campió del món, Sébastien Loeb, domina el Ral·li de Mèxic després de la primera jornada, disputada divendres. Deixades enrere les fredes proves escandinaves -a Noruega, el francès es va veure superat per Hirvonen i Grönholm-, Loeb ha tornat amb força disposat a recuperar el liderat de la general. Cal destacar la quarta plaça provisional de l'espanyol Dani Sordo, que amb el seu Citroën va completar una bona actuació en els primers trams.
Els Ford de Hirvonen i Grönholm no van poder repetir la magnífica actuació de Noruega i van veure com el Citroön de Loeb els superava en la primera jornada del Ral·li de Mèxic. El francès va començar prudent però de mica en mica va anar imprimint força ritme fins a endur-se el quart i el sisè trams.

El fet de sortir els primers no va beneficiar els nòrdics de Ford, que es van trobar les pistes brutes. A més, també es van veure superats pel sorprenent Subaru de Chris Atkinson, segon divendres. Tercer va ser Hirvonen i quart, l’espanyol Dani Sordo. Al seu darrere va acabar Grönholm. Aquest dissabte es reprèn la prova amb la segona jornada, que compta amb vuit especials.