Ral·lis

Loeb s'imposa al Ral·li de l'Argentina per setena vegada consecutiva

El francès Sebastien Loeb ha aconseguit la seva setantena victòria en el Mundial de ral·lis després de guanyar per setena vegada consecutiva el Ral·li de l'Argentina, en el qual l'espanyol Dani Sordo ha hagut d'abandonar en l'últim tram quan ocupava la tercera posició de la classificació. Loeb ha guanyat la cinquena prova del Mundial per davant del seu company d'equip, el finlandès Mikko Hirvonen, culminant el primer doblet de Citroën de la temporada; i el noruec Mads Otsberg, amb Ford, ha completat el podi final beneficiat per la retirada de Sordo.

Actualitzat
Dani Sordo ha estat tercer fins a l'últim tram, quan un trencament de l'alternador del seu vehicle l'ha obligat a abandonar quan només quedaven uns quilòmetres per al final de la prova i ho tenia tot a fovor per tornar a pujar al podi.

Aquest tram, el denominat "Power Stage" i que està bonificat amb punts per als més ràpids, se l'ha adjudicat el noruec Petter Solberg (Ford), que ha acabat sisè després d'una gran remuntada en les dues últimes etapes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut