Sébastien Loeb (@SebastienLoeb)
Dakar

Loeb s'emporta la seva tercera etapa del Dakar i se situa segon

El francès Sébastien Loeb s'ha adjudicat aquest diumenge la seva tercera etapa en aquest Dakar i ha desbancat el seu compatriota Stéphane Peterhansel (Mini) del segon lloc de la general

Actualitzat

Loeb ha fet el millor temps del dia tot i haver sortit primer i haver d'obrir camí en aquesta etapa, la més llarga del ral·li, amb 838 quilòmetres, dels quals 330 han sigut cronometrats, entre Arequipa i San Juan de Marcona.

El francès només ha pogut retallar poc més de dos minuts sobre el qatarià Nasser Al-Attiyah, que ha tornat a prendre una estratègia conservadora i s'ha dedicat a rodar darrera de nou vegades campió del món de ral·lis, per assegurar-se així que perdia el menor temps possible.

Peterhansel ha sigut el gran perjudicat del dia al perdre uns vint minuts a les dunes de Tanaka; després ha intentat remuntar retallant gairebé la meitat del temps perdut, però no ha pogut conservar el segon lloc de la general.

Amb els problemes de Peterhansel, Al-Attiyah surt més líder de la sisena etapa del Dakar, portant ara 37 minuts d'avantatge sobre Loeb quan falten quatre etapes per acabar la travessa sobre el desert peruà.

Nani Roma (Mini), cinquè en aquesta etapa, a 13:08 del guanyador, és quart de la general a 45 minuts i 24 segons del líder.

Carlos Sainz ha pogut rodar a bon ritme sense els problemes dels dies anteriors i ha acabat tercer, a 6:56 de Loeb.

Anar al contingut