Lliga de Campions

L'obscena i polèmica celebració de Cristiano, la bèstia negra de l'Atlètic de Madrid

El crac portuguès ha fet 24 gols al conjunt "colchonero" durant la seva carrera, els tres d'aquest dimarts amb regust de "vendetta" després dels càntics que li van dedicar en el partit d'anada al Wanda Metropolitano
Actualitzat
Cristiano ha celebrat amb aquest gest el seu tercer gol contra l'Atlètic de Madrid

Els aficionats de la Juventus han viscut una nit d'aquelles que no oblidaran mai. Als quarts de final, amb bon joc i amb un recital de definició de Cristiano Ronaldo. Amb celebració obscena inclosa, el crac portuguès és l'autèntica bèstia negra de l'Atlètic de Madrid. Li ha fet 24 gols durant la seva carrera. Els d'aquest dimarts amb regust de "vendetta" després dels càntics que li van dedicar en el partit d'anada. Amb 34 anys, Cristiano continua sent letal.

Cristiano: "Per això m'ha contractat la Juventus"

El davanter portuguès s'ha mostrat eufòric després de liderar amb un "hat-trick" la remuntada del seu equip i segellar la classificació per als quarts de final de la Champions.

"És una nit especial, no només pels meus gols, sinó també per l'actitud increïble de l'equip. Aquesta és la mentalitat a la Champions. Encara no hem guanyat res, però això és motiu d'orgull i indica que anem pel bon camí. Per això m'ha contractat la Juventus, per ajudar i fer la meva feina. Estic feliç per una nit màgica."